Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978. 
   Σπούδασε στη Μεγάλη Βρετανία στο Πανεπιστήμιο του Central Lancashire με Τιμητική Διάκριση στις Καλές Τέχνες και προσανατολισμό στις Ψηφιακές Μορφές Τέχνης. 
   Κατόπιν συνέχισε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο του Wolverhampton της Μεγάλης Βρετανίας και απονεμήθηκε με Masters of Art and Design με εξειδίκευση στην κινούμενη εικόνα. 
   Συμπλήρωσε τις σπουδές του στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών Αθηνών λαμβάνοντας Παιδαγωγική κατάρτιση, όπου στην έμμισθη πρακτικά του άσκηση συνεργάστηκε με την Ειδική Μονάδα Αποκατάστασης και Επαγγελματικής Επανένταξης του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Ψυχικής Υγιεινής (ΕΠΙΨΥ) και ψυχικά ασθενείς με ερευνητική διάσταση στο αντικείμενο.

   Με την ιδιότητα του ειδικού σε ψηφιακές μορφές Τέχνης και δη, στην κίνηση της εικόνας, βρέθηκε στην Κίνα (Καντόνα), το 2006, ως μέλος του διδακτικού προσωπικού για να διδάξει στο Πρότυπο και Ιδιωτικό Πανεπιστήμιο στο Τμήμα Πληροφορικής και Οπτικοακουστικών Μέσων στο Raffles Education Corporation Singapore, Raffles LaSalle Institute.

   Είναι αναπληρωτής καθηγητής Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών σε Δημόσια Σχολεία και έχει συνεργαστεί με εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη Διαφήμιση, την Επικοινωνία, το χώρο της Τέχνης και του Πολιτισμού. 
   Έχει υλοποιήσει εκπαιδευτικά προγράμματα για το παιδί, μελέτες και προτάσεις για την Ψηφιακή Τεχνολογία, το Κινούμενο Σχέδιο και την Εικονική Πραγματικότητα σε Ελλάδα και εξωτερικό. Επιπλέον, στη στρατιωτική του θητεία επιλέχθηκε από τη Γεωγραφική Υπηρεσία Στρατού ΓΕΣ, ΑΣΔΕΝ για την ψηφιακή μεταφορά της άσκησης Παρμενίων.

   Ασχολείται με την καταγραφή και την διάσωση μύθων, με σκοπό την κατανόηση του ελληνικού πολιτισμού από την παγκόσμια κοινότητα. 
   Η πρώτη του συγγραφική δουλειά έχει τίτλο «Πολιτιστικό Ταξίδι μεταξύ Ελλάδας και Κίνας Cultural Travelling between Greece and China, Μύθοι και Ήρωες στην Αρχαία Ελλάδα και Κινά (2007)».

   Στο 3ο συνέδριο ΙΑΚΕ και στο Αρσάκειο Εκάλης παρουσίασε “ομοιότητες με τον κινεζικό πολιτισμό – η περίπτωση του Μαιάνδρου στην Κινεζική τέχνη”.

   Το 2014 παρουσίασε την συλλογή Is & Zhu (10+1) σχέδια με αναφορές και χρώματα επηρεασμένα από τους διαφορετικούς πολιτισμούς και κουλτούρες από τα ταξίδια του. Τα σχεδία (συνολικά 10+1 διαφορετικά) εφαρμόστηκαν χρησιμοποιώντας αξιόπιστες τεχνικές ψηφιακής εκτύπωσης πάνω σε υφασμάτινη βάση και σε συνεργασία με τον σχεδιαστή Δημητρή Ντάσσιο και την εταιρία Dassios εντάχθηκαν στην καλοκαιρινή συλλογή “Theros” 2019 δημιουργώντας μια καινούργια «τάση» για την παγκόσμια αγορά.

   Είναι μέλος του Εικαστικού Επιμελητήριου Ελλάδος, του Ελληνο-Κινεζικού Επιμελητήριου Ελλάδος, της ένωσης Γραφιστών Ελλάδος, του Συλλόγου «Οι φίλοι των Μυκηνών και του Μυκηναϊκού Πολιτισμού».